Masaj

Masaj de relaxare50 min100 Ron
Reflexoterapie30 min50 Ron
Masaj terapeutic emotional60 min120 Ron
Masaj terapeutic antistres60 min120 Ron
Masaj terapeutic al spatelui30 min50 Ron
Masaj anticelulitic40 min80 Ron
Tehnica MER (masaj specific recuperator)50 min120 Ron
Remodelare corporala
Radiofrecventa30 min50 Ron
Cavitatie30 min50 Ron
Vacuum cu radiofrecventa30 min50 Ron
Pachet remodelare corporala - Radio frecventa + Masaj anticelulitic90 min150 Ron
Abonament masaj7+1 Gratis
Masaj barbati50 min150 Ron
Masaj combinat50 min120 Ron

Masaj terapeutic emotional

Emoțiile blocate și reprimate, provoacă in corpul fizic, blocaje, dureri fizice și emoționale pronunțate, conflicte. Pentru a te putea elibera, trebuie sa accepți ca ai un comportament extenuant și apoi sa accepți ca ai nevoie de ajutor. Cu ajutorul masajului terapeutic emoțional se eliberează aceste tensiuni din corp, creând o stare de claritate, echilibru, vindecare, pace și liniște, siguranța și încredere in sine.

Masajul emoțional este un masaj terapeutic, deoarece se descoperă și se eliberează cauzele care au produs blocaje, stres, traume și dureri fizice și emoționale, nepăsare, apatie, anxietate, depresii nemulțumire, tristete…etc. Efectele și beneficiile masajului terapeutic emoțional sunt profunde, producând vindecare, transformare, echilibru, stări de pace și liniște interioară; îmbunătățește circulația, sistemul imunitar, tonusul muscular; ajuta la o respiratie mai buna și mai profunda; elimina insomniile; încetinește îmbătrânirea: detoxifiind și hrănind fiecare celula; revigorează corpul; relaxează corpul, oferind alinare și confort pacientului.

Masaj terapeutic antistress

Ritmul accelerat care ne impune societatea actuala, prin tot felul de informații dezastruoase, necesităților care sunt in fiecare zi mai mari și mai multe, crează blocaje, tensiuni, griji, preocupări, alterând tot sistemul neuronal, nervos, cerebral, mental, funcțional, fizic, biologic, emoțional, structural energetic, care sunt foarte dăunătoare sănătății la toate nivelele creând stres. Pentru a va putea elibera de aceste sisteme distructive, venim in ajutorul dumneavoastră cu masajul terapeutic antistres, care contribuie la eliberarea durerilor, decontracteaza sistemul muscular, iar cel mai important este ca elimina și curată cu ajutorul noii energii de la Constiinta Suprema cauzele care au produs durere, suferința, blocaj, stres.

Reflexoterapie

Principiul pe care se bazeaza reflexoterapia este simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema – in zona respectiva se depun toxine care pot fi inlaturate prin masaj. Circulatia sangelui va redeveni normala, iar organul afectat va fi din nou sanatos. Punctele reflexe sunt cel mai bine definite la nivelul mainilor si picioarelor.

Specialistii in reflexoterapie spun ca e nevoie de un anumit numar de sedinte a cateva zeci de minute in care sa-ti maseze punctele respective si iti pot lua durerea cu mana, la propriu.

TECNICA MER® (MASAJ SPECIFIC RECUPERATOR)

Recunoscuta in Spania ca o tehnica completa aplicata pe o masa de masaj, Tecnica MER®, marca inregistrata, combina mai mult de sapte tehnici manuale cunoscute, fiind rezultatul uniunii celor mai importante elemente ale acestora.

Aceasta tehnica este atestata de catre scoala Excellence Formacion SPANIA, scoala asociata cu APENB (Asociatia Profesionala Spaniola de Naturopatie si Bioterapie).

Beneficiile tehnicii:
  • Remediaza durerile cervicale și de spate.
  • Corecteaza fizic: solduri dezechilibrate, “piciorul mai scurt” , coloana vertebrală (lordoza, cifoza, etc.), contracturi musculare etc.
  • Amelioreaza dureri generale din corp cum ar fi: sciatica, durerea lombara, migrena, probleme digestive, etc.
  • Restructureaza echilibrul fizic și energetic al corpului, elibereaza gandurile repetitive, amintirile negative si tensiunile relationate cu scrasnitul din dinti.

Durata unei sesiuni este de 1 ora, pe durata terapiei clientii vor pastra hainele pe ei (tricou și pantaloni).